mkozdogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitenizin domain'i 2014 yılında aktif edilmiş. Ancak, 2020 yılına kadar 1 tane bile backlink veya index alınmamış. 2021 yılı, haziran ayında makale girmeye başlamışsınız. İnanılmaz çok organik kelimeniz var, ancak sıralamalarınız çok kötü. O yüzden trafiği de çok düşük.

Ayda ortalama 17 TL kazanç elde ettiğinizi görüyorum. Etiketleriniz, konularınızdan daha çok hit alıyor. Bu da bana şunu anlatıyor. Anahtar kelimelere SEO çalışıyorsunuz. Ancak makale zengin değil. İnsanlar tıklıyor, sayfanıza geliyor ama hemen çıkıp gidiyorlar diye düşünüyorum. Analitik olarak grafikler de aynı şeyi söylüyor.

Çok daha iyi anahtar kelimeleriniz var ancak, "aim hack kodu" kelimenize geliyor gerçek trafik.

Siteniz kalkındırılabilir. Ancak doğru anahtar kelimelere, doğru seo çalışması ve zengin içerik ve kaliteli makale yazmak ve doğru yerlerden backlink almak zorundasınız.

Bu backlinklerin çoğu çöp. Ana domain'e alınan backlinkler hızlı kullanılan bıçak kadar tehlikelidir.

Şu hali ile 2-400 TL eder satarsanız.

Kolay gelsin.
Hocam bu nasıl bir emek, vallahi bravo. Takdire şayan benim siteme rapor cikartmissin gibi severek okudum.