Ama uygulama yok hocam işte
Yazılım sektöründede lazım bu hocam yanlış gördüm zannettim 40 TL açık kaynak script satıyorlar eskiden 160-200 olurdu şimdi 40 a kadar düşmüş
Yakında bedava olur emin olun. Herkes 10 lira düşük olsun benden alsın diy
valla r10 da da piyasa bitiyor hadi hayırlısı..
Aynen öyle eğitim konularına felan anında müdahale ediliyor fakat bu konuyla ilgilenilmiyor. Eskiden ne güzeldi kasıp uğraşsanız 100₺ bile kar elde ediyordun şimdi sen k sını 5 den alıp kasıp 6 ya satıcaksın ama bir geliyor k sını 3₺ den sa
Fazla arttırmasınlar da....
Ortalama belli smm panellerde hep 5₺ birde işin içine emek giriyor 6-7-8₺ ideal k başı. Zaten bu fiyatları ka
Sadece hesap satışında değil başka bazı kategorilerdede olmalı taban tavan. Ama asıl mesele bu kurallara uyulması..
Yoğun sektörlerde anlık olarak konu kaldırılıyor yasaklar geliyor fakat bazı sektörlerde şuan yavaş yavaş bitiş başlıyor
Aslında olmalı hesap cinsine göre hit sayısına göre aurı bi liste hazırlanmalı çalıntı hesaplar yüzünden emek verdiğimiz hesapların değeri kalmıyor
Aynen öyle organik olan hesaplar için k başı ücret normal panel basımı hesaplar için smm üzernden ücret biçilmeli böylece piyasa döner. Ucuza vermek isteyen varsa açık arttırmaya koysun