Arkadaşlar wordpress altyapısındaki sitem için siteme eklenen "dış" linkler için otomatik kısaltma eklentisi arıyorum. bc.vc nin sitesinde yer alan js ler ile olmuyor yada ben yapamadım çünkü sayfalar arasında geçiş yapsam bile bc.vc yönlendiriyor bunu istemiyorum sadece dış linkler için geçerli olsun.
Malum tema appyn.
Linkler aşağıdaki kod ile otomatik yansıyor.
'.$consiguelo.' = Burdaki kod konudaki download linki aslında kısaltılmak istenen link bu. bu sabit lakin her konuda farklı downloadlar olucak ama kod sabit.
echo (!empty($consiguelo)) ? '<span><b>'.__( 'Consíguelo en', 'appyn' ).'</b><br> <a href="'.$consiguelo.'" target="_blank">'.$imggp.'</a></span>' : '';
Bu şekilde bc.vc nin api sini ekleyince istediğim oluyor ilgili linkide otomatik oluşturuyor lakin siteye gitmek yerine beyaz sayfada bana oluşturduğu linki veriyor oluşturulan link ile devam edersem evet konudaki link'i kısatmış oluyor ve istediğim olmuş oluyor.
echo (!empty($consiguelo)) ? '<span><b>'.__( 'Consíguelo en', 'appyn' ).'</b><br> <a href="https://bc.vc/api.php?key=0f2b7871ab6bf9a9794eb43bf0ac1ec3&uid=266978&url='.$consiguelo.'" target="_blank">'.$imggp.'</a></span>' : '';
Ücretli/Ücretsiz destek verecek arakdaşlardan yardım bekliyorum.