utku1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dün bir haber okudum. Brezilya’da üretilen dusterlar euro ncaptan 0 puan almış.
babam’da var 2017 model. Yol tutuşu oldukça zayıf. Ama illa büyük ve yüksek araç istiyorsanız sanırım bu fiyatlara başka araç yok.
Evet hocam suv olan en ucuzlarından biri. O test haberini bende okudum da bizim ülkemizde satılanla aynı model değilmiş. ncapten 3 yıldız almış

onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
300 k çok daha iyi alternatifler var. Temiz 2.el nissan Qashkai alınır suv olarak.
Hocam ötv muafiyetli alacağımız için sıfır olması gerekiyor.

semihaktas0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şahsen O fiyatlara KİA Stonic tercih ederim her bakımdan daha güvenilir geliyor.
Evet hocam stoniclerde aklımızda, performans olarak bi tık daha düşük ama bazı farklarla baya önde. Çok teşekkürler.

CreationEpic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkesin bütçesi ve zevki farklı olabilir, saygım var. Ancak Dacia'nın hiçbir arabasına binmem şahsen. Gerekirse 10 yaş daha yaşlısını alırım ama Toyota alırım.
Hocam daciaya benimde çok ön yargım var yalan yok Ama evdekilere anlatamıyorum bi türlü. Bütçe olsa gönül istedi 2008 almak fakat hem bütçe yok hemde araç bulunmuyor

berkaycatak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ötv’siz 250-300 arası araçlar arasında dacia seçmek biraz garip geldi. Audi bmw vw bayilerine sorabilir ya da sahibindende araştırabilirsiniz.
Hocam audi bmw vs hiç biri alınmıyor limite takılıdğı için. T-ROC'larda çok hoşuma gidiyorda hem bulunması zor hemde fiyatlar yine bütçeyi aşıyor