Cümleten Selamın Aleyküm Dostlarım, Düşmanlarım, Abilerim, Kardeşlerim.
15 gündür neredeydim?
Süslü cümleler ile acındırma amaçlı açmadım bu konuyu. Sadece söylemek istediklerim olduğu için açtım. Memleketim olan bozkurtta ki sel felaketinden dolayı 15 yakımı kaybettim. Amcalarım, yengelerim, yeğenlerim 2 kuzen yıkadık, toprağını kazdık, tahtalarını dizdik, yerleştirdik, üzerini örttük, Duasını okuduk...
Bölgede yıkılan baz istasyonları bu sabaha kadar çalışmıyordu. Bugün 30 Ağustos Zafer bayramı, Cumhurbaşkanı da bölgeye geleceği için 1 haftadır yapılmayan bütün işler, temizlenmeyen yollar, kaldırılmayan molozlar, çökükler bir gece de sabaha kadar nasıl kaldırıldı temizlendi onarıldı size anlatamam.
Bir tek devlet görevlisi, bir tek devlet yetkilisi kapımızı çalmadı, baş sağlığı dilemedi. Çok şükür, toparlanıyorum, kendimi toparlıyorum.
Forum üzerinde neler yaşadım?
Bu dönemde, elimde olan işler vardı, forumda kendimi tatil moduna aldım gitmeden, whatsapp profil fotoğrafıma kocaman yazdım, otomatik mesajlara ekledim. Ben yokum, cenazem var diye. Kocaman!
Telefonum çalıyor, durumu anlatıyorum işim ne oldu? İlgilenemiyorum tamam deyip, 2 dakika sonra WhatsApp üzerinden şikayet konusu açacağını söylüyor. Bu tarz insanların tamamına, Karşısındaki insana karşı merhamet duygusu olmayan, kendisini üst tabaka gören, bu gibi durumlardan faydalanarak YARILANAN İŞE FAZLA FAZLA İADE ALAN herkesi Allah'a havale ediyorum. Mahkeme-i Kübra'da iki elim hepinizin yakasında olacak.
Elimdeki işlerin yarısından fazlasını dün gece psikolojim bozuk olarak teslim ettim. Kalan işleri de bu hafta içerisinde teslim edeceğim. Bu dönemde sizden ricam beni lütfen sıkıştırmayın, gerçekten sağlıklı düşünemiyorum, sağlıklı cümleler kuramıyorum istemsiz bir şekilde agresiflik asabilik var üzerimde.
Hepinize Uzun ve Hayırlı Ömürler Diliyorum.