o zaman hit göndermeyeceğiz öyle mi
Hayır hocam tüm mesajları okudum 😊 ben yıllardır hit satışı yapan biriyim r10 da ilk işim ve ilk ticaretlerimin hepsi hit satışıydı :
https://www.r10.net/freelancer/19495...4127775-a.html
Şuan hala hit satıyorum satmaya devam ediyorum.
Peki hitti nasıl basmalısınız?
Örnek xxxx sitesi yep yeni ona günde 1 k ile başlatın anahtar kelimeler örnek siteniz r10 olsun r10/ webmaster forumu r10 webmaster gibi 5/10 kelimeden gönderin. Lokasyon farkı çok önemli değil ben satışları sırf lokasyon bazlı isteyenler için neredeyse ilgilenmiyorum 😊 sadece kendime gönderiyorum.
sadede kelime bazlı gönderimde yapmayın.
Genelde %60 kelime
%20 sosyal
%10 referans
%10 direk olarak gönderin.
Hiti bir anda 20 k basacağınıza ilk 10 gün 5 sonra 10 sonra 20 şeklinde ayarlayın ve mobil %50/70 arası masaüstü 30/50 arası şeklinde tutun 😊
Ayrıca hiti tek linke değil sitede eğer program izin veriyorsa 20/30 farklı linke eğer izin vermiyorsa en az 2 linke gönderin. Ve site gezsin yani örnek siteye giren hit sayfada sabit kalmasın alt sayfa gezintisi kesinlikle yapmalı 😊 ortalama hit süresi 15/30 saniye ilk ay ayarlayıb ondan sonra 60/120 saniye arasına çıkarın 😊 ayrıca vaktiniz bol ise oynayabildiğiniz kadar oynayın bir gün r10 kelimesine %10 giderken diğer gün %20 ye çıkar bir diğer kelimeyi %20 den 10 a düşür gibi gibi. Şuan kendi web adresime lokasyon fark etmeksizin günde 10/20 k arası hit gönderimim mevcut hocam 😊