Öncelikle geçmiş olsun hocam, kullanmayın diyenleri anlamıyorum herhangibir tıbbi eğitim geçmişiniz var mı? Bir insanı bırakın insanı herhangibir canlıyı bile sağlık konusunda doktor değilseniz yönelendirmeyin lütfen. Ben, eşim ve 5 arkadaşım covid olduk aramızda aşılı olanda vardı, aşısız olanda. 7 kişi hepimiz farklı şekilde geçirdik bu hastalığı, bir arkadaşlm entübe oldu yeni çıktı aşılıydı, ilaç kullanmadı, diğer arkadaşlm ilaç kullanmadı aşılıydı hafif geçirdi, birisi kullandı hafif geçirdi aşılıydı vs. vs. Herkesin vücut direnci aynı değil o ilaçlarında uygun saklama koşullarında skt süresi artar bu zorunlu stok durumlarında aşıda ve ilaçtada böyledir. Kullanma dersiniz ağır geçer, aşılı veya aşısızdır arkadaşın sağlığı bozulur Allah korusun belki entübe olur belki saha kötüsü, yaşadım biliyorum o 5 arkadaşımdan birisi aşı olmadı, bir kaç kişide geldi ilaçları kullanma dedi geçen hafta arkadaşım entübe oldu ardından vefat etti. Bu adama ilacı veren doktor akılı veren su tesisatçısı bir usta.

Buradan çözüm arama dostum, filyasyon ekibini ara eğer ulaşmıyorsan acil sağlık hizmetlerini ara deltamısın, varyantın ne buna bakarak sana bilgi veriyorlar ve durumuna göre onlar iç veya içme diyorlar. Tekrar geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.