LaynThemes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ÜLKE DÜN İHA YAPTIK DİYE SEVİNİYORDU

"binlerce mühendis yurtdışına gidiyor " geri döndüremeyeceğin insanlar ? sen burda iha yaptım diye seviniyorsun 20 bin mühendis yurtdışına kaçıyor "bunların tecrübesi eğitimi İHADAN DAHA PAHALI" NOKTA.

"BİRŞEYLER KAZANIRKEN %80 KAYBEDEN ÜLKE TÜRKİYE ,bir yazar (1932 ler falan ) avrupada diyorki gün gelecek "insanlar bu topraklara gelmek için canlarını kaybedecekler ölümü göz alacaklar"

yaşar kemal " bu topraklarda asırlardır böyle (işçiyi anlatmış 50 sene önce yine aynı ) "
Hocam siz dün sevinmediniz mi herkes gibi?
Ülkeden gidenler sadece günümüzde varmış gibi konuşuyorsunuz. Herkes ekonomi olarak daha iyi olan ülkelere gitmek hep istemiştir. Bu durumun bir anda yok olmasını engelleyebileceğinizi mi düşünüyorsunuz. Ozaman başa siz geçin.
Yurtdışındaki özel kurumlarda yıllarca çalışmış motor üretimi konusunda deneyimli mühendisleri ülkemiz geri getirdi bunlardan haberiniz varmı bilmiyorum.
Bişeyleri hayata geçirmek için artık yeni şeyler yapıyoruz. Benim çocuğum mesela devlet destekli ücretsiz yazılım Eğitimleri sayesinde güzel işler çıkartmaya başladı.
Kim ne yazdıysa yazdı kendi siyasi düşüncesine göre bilemem. Ama bizler ülkemizi sürekli küçümsemeye devam edersek ve yapılan yeni başarılı işleri alkışlayıp dünkü gibi sevinmezsek bizden bişey olmaz.