Etiketiniz için teşekkürler.
İç seo konusunda konu sahibine katılıyorum, iç seo tamamlanmadan link inşasına başlanmaz, başlansa da yararı daha az olur.
Önemli Web Verileri alanı (Search Console'da) %100 olduğunda sitenin hiti direkt olarak artıyor, bunu 1-2 web sitesinde deneyimledim.
Forumda benim sattığım paketlerde dahil olmak üzere satılan paketlerle site uçmaz çünkü Link inşası zor ve emek isteyen bir süreçtir.
Günde 5K'dan fazla blog backlink kasabiliyorum ama bunun satışını yapmıyorum çünkü blog backlinklerin paravanlara kasıldığında daha etkili olduğunu düşünüyorum.
Günde 50 - 70 yorum az hocam, 5 paravana her gün 1K blog backlink çalışın, 1 ayın sonunda 150 K backlink olacak, bunun %20'si tanımlansa, müthiş faydası olur.
Backlink paketlerinin etkisinin olmamasının temel sebebi indexlenmemesi.
60 tane profil backlink aldığınızda dışarıdan müdahale olmadığı takdirde bu paketin ciddi bir faydası olmuyor çünkü Google bunları indexlemiyor.
Yine her profil backlink'de indexlenmiyor.
Bu örnek sadece Profil Backlink yöntemi için değil, tüm yöntemler için geçerli.
paravan bloglarınıza yorum backlink kasarken sitenin çöp olup olmaması yani içerisinde binlerce yorum yapılıp yapılmamasına bakıyormusunuz? çünkü okadar temiz arşiv bulmak zor