cuvelious adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben size burda istediğiniz şeyleri anlatsam ne olacak ? Z kuşağı diye başlamışsınız belirli bi kalıba sokmaya çalışmışsınız yok öyle diyen böyledir şöyle diyen öyledir falan. Zihniyetiniz değişmedikten sonra buraya paragrarlar döksem boş.
Z kuşağı diye başladım fakat algın sadece " devlet bize imkan vermiyor kredi ödüyoruz ekonomi kötü " cümlesinden ibaret.
Ekonomi kötü,
Krediyi hepimiz ödüyoruz
Devlet imkan vermiyor. Evet.

Sen benim o mesajımdan siyasi bir çıkarımda bulundun. Siyasi görüşümü açıklamayacağım ama çıkarımın çok yanlış o kadarını bil yeter.
Belirli bir kalıba sokmaya çalıştığımı nereden çıkardın? Z kuşağı dediğimiz yaş grubunda bizi kıskandıran, gururlandıran ve umutlandıran onbinlerce genç var. Diğer yarısı da kendini başka şeylere adamış durumda...
Zihniyetimin ne olduğunu nereden biliyorsun kendi okuduğun hatta kendi anladığın kadarı ile bu cümleleri kuruyorsun.

Sen düzgün bir üslup ve objektif bakış açısı ile özeleştiri de yaparak buraya 1 paragraf dökemezsin. Sen tartışmayı ve eleştirmeyi kendi bakış açın ve kendi olumsuzluklarını haklı çıkarmaktan ibaret sanıyorsun.
Çünkü tamamen sorumluluğu sisteme yıkmaya, olumsuzluklara ve (malesef ki) bu coğrafyanın kaderini eleştirmeye odaklanmışsın.