lapaci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhaba, woocommerce üzerinden e ticaret sitesi kurdum. hosting firmam güzel hosting. limitsiz paket kullanıyorum ve paketimin içerisinde 5-6 web sitesi daha var. (bunlar woocommerce değil)
sitelerin hepsinde genel bir yavaşlık var, woocommerce kurduğum sitede aşırı bir yavaşlık var. ( lekkadesign.com ) site giriş sayfasını hızlandırmak icin cloudflare kurdum ama site içerisinde gezmek tam bir ölüm .bu yüzden insanlar mesaj atiyorlar, siteden alısveris yapacaktık ama yapmadan cıktık diye.. güzel hostingden cok memnunum ama bu yavaşlama olayı canımı cok sıktı. cache eklentisi de kurdum, büyük resimleri de kücülttüm.. ne yapmam gerekiyor bilmiyorum..
sizce bu sorun hosting firması ile mi yoksa benim site ile mi alakalı?
eğer hosting firması ile alakalı ise en yüksek hızlı hosting firması hangisidir?
Merhaba,

Wordpress wocommarce alt yapılı web siteleri paylaşımlı hosting üzerinde iyi performans göstermez. Ürün sayınıza bağlı olarak yüksek kaynak tüketimi ve sorgu üretir, buda web sitenizin yavaş yüklenmesine sebep olur. Bu tarz e-ticaret alt yapılı web siteleri için VDS Sunucu kiralamak iyi bir seçenek olacaktır. Bir çok e-ticaret sitesine hizmet vermekteyiz.Aşağıdaki bırakacağımız link üzerinden yüksek performans elde edebileceğiniz,yeni nesil E5 işlemcili vds paketlerimizi inceleyebilirsiniz. Ücretsiz full sürüm plesk panel ile beraber kuruldukdan sonra gerekli optimizasyonlar yapılarak tarafınıza anahtar teslim bir şekilde teslim edilecektir.

https://www.r10.net/vps-hosting/2139...-lokasyon.html

Canlı destek üzerinden merak ettikleriniz var ise,bağlantı kurarak sorabilir,bilgi alabilirsiniz.

Saygılarımızla,
Verigom Bilişim Teknolojileri