Çok kaliteli çalışma yapan tek tük kişiler dışında SEO paketleri çöptür. Mesela SEO konusunda birikimli biri olarak birkaç çalışma yaptırdım
@KraLL54; bu arkadaş gerçekten düzgün hizmet veriyor. Yaptığı backlinkleri de güçlendiriyor. Bu tarz ara sıra tetikleme backlinkleri alınabilir. Onun dışında iç SEO sağlam olacak, kaliteli ve doğal görünümlü tanıtım yazıları ve backlink alımları yapılacak. Paravanlar oluşturulacak, bu paravanlar büyütülecek vs. öyle bas SEO paketini, gelmek istiyor sen 3. sıraya verecek 100 $ işleri hikaye.
Etiketiniz için teşekkürler.
İç seo konusunda konu sahibine katılıyorum, iç seo tamamlanmadan link inşasına başlanmaz, başlansa da yararı daha az olur.
Önemli Web Verileri alanı (Search Console'da) %100 olduğunda sitenin hiti direkt olarak artıyor, bunu 1-2 web sitesinde deneyimledim.
Forumda benim sattığım paketlerde dahil olmak üzere satılan paketlerle site uçmaz çünkü Link inşası zor ve emek isteyen bir süreçtir.
Günde 5K'dan fazla blog backlink kasabiliyorum ama bunun satışını yapmıyorum çünkü blog backlinklerin paravanlara kasıldığında daha etkili olduğunu düşünüyorum.
Günde 50 - 70 yorum az hocam, 5 paravana her gün 1K blog backlink çalışın, 1 ayın sonunda 150 K backlink olacak, bunun %20'si tanımlansa, müthiş faydası olur.
Backlink paketlerinin etkisinin olmamasının temel sebebi indexlenmemesi.
60 tane profil backlink aldığınızda dışarıdan müdahale olmadığı takdirde bu paketin ciddi bir faydası olmuyor çünkü Google bunları indexlemiyor.
Yine her profil backlink'de indexlenmiyor.
Bu örnek sadece Profil Backlink yöntemi için değil, tüm yöntemler için geçerli.