srknakyurek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gül bakalım sen, bir gün sanada dokunduğu(inşallah dokunmaz ama) zaman anlayacaksın kimin doğru kimin yanlış olduğunu...
Ben yaşamın en dokunduğu yerden geliyorum. Evimizden icrayla atılacağımız gün anladım devletimin büyüklüğünü. Bundan aylar öncesinde olmayan bir yasa bizi kapı dışarı ederken sosyal haklarımız daha da genişletildi. Orta okulda servisle giderken okuluma lisede derslerden sonra çamurun içinde babama yardım ettim. O gün yılmadım asla ve kendime de söz verdim bu sorunları başka çocukların çekmesini istemiyorum diye. Bugün z kuşağı dediğimiz kardeşlerimiz daha rahat okusun diye günde çok şükür 100 200 kitap gönderebilen bir platformun kuruculuğunu üstleniyorum. Nasıl oldu biliyor musun? Kyk bursuyla okurken artırabildiğim 100 lirayla aldığım bir hosting ve bir de domainle. Emek olmadan, azim olmadan birilerini suçlamak hiçbirimize yakışmaz. Ben o veya bu tarafta değilim. Azime inanıyorum, başarıya inanıyorum. Tekrar bu fotoğraftaki herkese sonsuz saygılarımı ve teşekkürlerimi sunarım! 🇹🇷