Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@mcatakcin; Hocam sağolsun forumu Wordpress Optimizasyon Hizmeti verenler ile doldurdu. 5-10 TL yapan ile karşılaştım.
Etiket için teşekkürler hocam.

Verdiğim eğitimde taban fiyatlarının altına inilmemesi gerektiğini çok defa vurguladım. Bu eğitimi alıp da, o fiyattan verenleri görmedim.
Eğitim sonrası desteğim devam ediyor. Eğer benim eğitimimden faydalanıp, bu fiyattan hizmet verenleri bana bildirirseniz o kişilere desteğimi keserim.

Ama bu eğitim süreci yeni bir soluk yarattı ve başka kişileri de teşvik etti. Belirttiğiniz fiyatları uygulayanların o kişiler olması muhtemeldir.

Siz 5-10 TL demişsiniz. Ücretsiz referans alımları yapan biri vardı.
Önce kendisiyle iletişime geçtim. Taban fiyatının altında hizmet vermemesi gerektiğini söyledim. Karşı çıktı. Bende report ettim.
Bu noktadan sonrası moderatör hocalarımızın yetkisi dahilindedir.

Arkadaşlar için bu eğitimden sonra çizdiğim yol haritasında, yurt dışına kadar açılmak var.
Sunduğum eğitimden öğrendikleriyle $200 gibi fiyatlarla hizmet vermelerinin yolunu gösterdim.
Bu sebeple 5-10 TL iş yapanların benimle alakası olduğunu düşünmüyorum. Yine de varsa, önce moderatörlerimize ardından bana bildirmenizden mutluluk duyarım.