Evet hocam iş nasıl ilerliyor işi alan kişi ne yapıyor gibisinden
Bana liste geldi hazır şekilde. Ben sadece excelden kopyala yapıp başka bir programda şablona göre düzenliyorum. Kelime sayıları farklı olduğu için elle düzenlemek gerekiyor yani hem kopyalama hemde dizgi işi
Siz ne kadara tuttunuz işi hocam ? Özel olmazsa
Ben fabrikada çalışıyorum. Babamın iş yeri var. Tabela yapıyor ağırlıklı. Ara sıra belediyelerin ihalesine katılıyor oradan biraz çevre edinmiş. Onlar da böyle bir iş olunca babama vermişler. Onunda işleri yoğun bana verdi sen yap diye. Fiyatını ben de sormadım onun için bilmiyorum
Devlet kurumuysa paran hemen ödenmez. Ne zaman ödeme yapabileceklerini sorarak tam bir tarih al. Hemen öderlerse sorun yok ancak daha sonra ödeyecek olurlarsa vereceğin fiyatın üzerine 200 TL daha koymanı öneririm.
Zamandan yana sıkıntı olmaz hocam birkaç ay sonra ödense bile benim açımdan acelesi yok yani teşekkür ederim
Hocam buradaki tek etken zaman değildir ama . Mesela geçen gün Excel düzenleme işi aldım . Yaklaşık 20bin satır ve 4 sütun üzerinde işlem yapılacaktı . Bunu el ile yapmaya kalksak belki de saatler sürecekti ama Python ile yarım saatten kısa sürede bitirdim . Eğer sizin işiniz de buna benzer ise ben uygun fiyata çok daha hızlı yapabilirim , siz üzerine kârınızı ekleyip müşteriye sunabilirsiniz . Corel Draw hakkında bilgim yok fakat eğer Exceldeki sütunların tek satır olması ya da tüm verilerin txt'ye aktarılması işinizi kolaylaştıracak ise yardımcı olabilirim size de hocam
Sadece Excel değil maalesef elle kontrol etmek gerekiyor robot mantığı yok yani teşekkürler yinede