1,5 yıldır One Plus 7T kullanıyorum ve telefonu bayağı zorladım, güzel performans aldım. Mesela bir ücretli uygulama olur onun APK'sını ücretsiz bir şekilde indirilebilirsiniz Android'den ama iPhone'da bu yok. Tabii iPhone'nun tadı da ayrı. Genel olarak iPhone yakın olarak One Plus derler. Facebook'ta One Plus grupları var, ordan yorumlara bakıp alan kişilere sorabilirsiniz. Tabii herkes kendi telefonunu 'en iyisi' şeklinde anlatacağı için objektif yaklaşmak lazım
iPhone galiba resmi alacaksınız, One Plus 9 Pro'yu k*çak yolla alacaksanız arada bayağı fiyat farkı oluyor. One Plus 9 Pro tercih edilebilir fiyat farkından dolayı. Tabii paradan sıkıntı yoksa (TR fiyatı 10-15K olan bir telefon) iPhone derim. Sosyal medya kullanımlarında fotoğraf veya video atarken en iyi çalışan marka.
OnePlus Türkiye Facebook Grubu
Cevabiniz icin tskler hocam, daha cok is icin kullanicam cok sosyal medya kullanan birisi degilim oyuzden kararsiz kaldim 1.5 yildir iphone kullaniyorum evet dediginiz gibi iphone yakin bi huawei vardi oda malesef google kapandi bence suan en alternativ ya oneplus yada iphone devam biraz daha arastiriyim tesekurler