MasterChef'i seviyorum çokta izlerim. Orada gördüğüm şeyleri denemek istiyorum hep. Bu karidestir risotto dur sürekli yapılan ve övülen şeylerdi bende çok merak ettim yemek istedim bi restoran buldum Ankara'da bunları yapan yer bulmakta çok zor yada çok lüks ve pğahalı yerlerde var genelde. Karides güveç aldım3 mantarlı risotto aldım birde tatlı su falan 200 lira hesap ödedim.

Gerçekten hayal kırıklığı oldu. Karides tatsız tutsuz kıtır kıtır bişey bide ağzında sanki hareket edecek gibi çıtırlığı var az pişmiş geldi desem her yerde öyleymiş. Hiç tadı da yok sadece sosu çok güzeldi.
Risotto'da bildiğin lapa pilav içine 3 4 dilim mantar atmışlar bi numarası yok evde annem yapsa yemem lapa diye valla damak tadı diyecem ama bu kadar basit ve lezzetsiz şeylere verilen paralara acıyorum bizim iskenderimiz adanamız bunlara bin basar valla. Ben mi beğenmedim bi kalitesiz yerde mi yedim onu da bilmiyorum.

Daha önce de kalamar denemiştim oda sakız gibi sünen yine tatsız tuzsuz bişeydi. Bu zengin yiyecekleri bana uymuyor sanırım