hazarardatuysuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer kanıtları varsa o zaman toplumsal destek platformlarında bu tarz konularda ücretsiz avukatlık veren birçok avukat var. O sayfa ve platformlarla görüşmesini öneririm. Eğer bulamaz ise kişi benimle irtibata geçebilirse destek sağlamaya çalışırım o konuda
Bildiğim kadarıyla Wp konuşmaları duruyor hocam eğer uygun olursa yarın sorayım ona göre size dönüş yapayım.

xapollox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yanlış anlamayın ilk defa içen biri 2 şişe deviremez, bir yerde dur der elbette, daha önce içen biri ise 2 şişede kendini kaybedip sabaha hiç birşeyi hatırlayamaz hale gelmez. 35 lik yeni rakıyı susuz deviriyorum tek başıma yinede çıkıp rahatlıkla bilinçli bir şekilde sokakta gezebiliyordum. Yürüyüşte hafif oynama olabilir ama kafa yerinde oluyor. yani sabaha herşeyi unutmak bir kaç kadeh içip dur dememek biraz garip açıkçası
Evet daha öncede içtiğini biliyorum ama öyle sarhoş olup hatırlamayacak kadar içtiğini dün itibari ile öğrendim.

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sarhoş edip hamile bırakma tabiri maalesef tutum olarak yanlı bir cümle. Evet hoş bir durum değil ve anladığım kadarıyla istenilen bir sonuç da değil. Ancak yaş ve ilişki türü itibariyle rıza dâhili ilişki olarak görülebilir. Ancak fetüs ve anne için sahiplenici olmaz ise yasal suç işlemiş olacaktır arkadaş, her halükarda aileler öğrenecek veya isteğe bağlı aldırma yoluna gidilecek gizli bir şekilde. Evet ne yazık ki kızımız mağdur olacak yüksek ihtimalle, ancak yine ne yazık ki bu tarz durumları faydaya dönüştüren erkek musvetteleri de mevcut. Durum sıkıntılı, Allah ikisinin de yardımcısı olsun.
Hocam maalesef kıza hakaretler, tehditler ve ağır küfürler ederek istemediğini belirtmiş.