Paylaşımların devamını bekliyoruz
siz istersiniz de olmaz mı
Şimdi öncelikle benim farkettiğime göre bu ülkede artık insanlar hiçbir şeyin karşılıksız olamayacağına kendini inandırmış gibi görünüyor. Mevcutta alakalı işten para kazanabilen birisi zaman ayırıp birşeyler yazıyorsa, yanlış olduğunu düşünüyorsanız fikrinizi söylemelisiniz, ama direkt etiket vurursanız saygısızlık olur. Nedense her konunuz antipatik gelir olmuş insanlara (benim için asla öyle değil) bunun altında yatan neden de bu sanırım.
Bahsi geçen konuda gördüğüm kadarıyla kısasa kısas söz konusu olmuş. Ben de olsam öyle yapardım ama fikir vermek kolay ya hocam, eleştirileri sakin kafayla dinleyip bir düşün derim, cevap verirken de aynı dili kullanmazsan toplum önünde mütevazı olarak öne çıkarsın. Yani stratejik bir üstünlük sağlarsın. Tabii senin bu tür bir prim yapma hedefin olmadığı için insani duygularla hareket etmişsin.
Konuda bulunan bazı eklentiler, mesela wordfence benim için performanstan çok daha önemli. Çünkü çok dalaşıyorlar sitelerime neden bilmiyorum. Ancak tabii reklam açan, blog veya haber sitesi olan kişiler için de performans daha önemli olabilir o yüzden her ne kadar önemli olursa olsun bu eklentiden vazgeçebilirler. Diğer eklentilere gelecek olursak gene güvenlik durumu söz konusu, alternatifleri olsa bile popüler olanlar kadar, bir açık bulunduğunda hızlıca giderilmiyordur diye tahmin ediyorum. O yüzden ben alternatifleri yerine hiç kullanmamayı tercih ediyorum çoğunu.
Bundan ötürü bence bu tür tavsiyeleri verirken parantez içine ucu açık kelimeler de ekleyin ki, sağdan soldan cımbızlama yapılamasın, diğerleri bilgisiz olduğunuzu iddia edemesin, tanıyanlar olarak bunu biz biliriz ama mevcutta antipatisi olan biri sorgulamaz bile, vurur etiketi geçer maalesef.
hocam affedin tüm söylediklerinizi not defterime copy paste yaptım

tekrar tekrar dönüp baktığımda verdiğiniz ipuçları kesinlikle yardımcı olacaktır.
aynı kategoride hizmetimizin olmasına rağmen böyle tevazuyla cevap vermeniz beni mutlu etti. aynı şey
@AnyLock; için de geçerli.
size minnetlerimi iletiyorum. herşey gönlünüzce olsun.
r10 sadece sizin açtığınız konulardan ibaret değil. bir konu açarken olumlu yanıt alabilirsiniz ya da olumsuz yanıt alabilirsiniz.
insanlar sürekli olumlu yazılar yazmak zorunda değil.
fazla şey etmemek lazım
@yalinyalniz; hocam verdiğim bilgilerin yanlışlığıyla alakalı çok güzel bir cevap verdi. içeriğimin değeri noktasında aslında olumsuz bir cevaptı.
yani olumsuz yorumlar değil de, beni en çok iğneleyici olanları üzüyordu. ama dediğiniz gibi fazla da şey etmemek lazım