AnyLock adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dünyada milyarlarca denklem var, her ne kadar farklı bir konu altında boş yapmış olsan da sana bir önerim var: bir iş yapıyorsan eleştiriler seni yolundan etmemeli, dinle kendi içinde değerlendir devam et. Ama ilk önce eleştirileri dinlemekle başla.
söyledikleriniz benim için önemli. teşekkür ederim üstadım. not alıyorum.

temizlikhastasi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam konunuzu hiç gormedim ondan dolayı konunuza olan bir yorum olarak değil de açtığınız konulardan bende hissettirdiği bir his olarak söylemek istedim. Açtığınız konular, anlatım şekli bana biraz Ayhan Karaman dan kopya olarak hissettiriyor.

Yanlış anlamayın kesinlikle rahatsız olduğum bir konu değil konuyu açmanız kişisel eleştirilere açık olmanız çok hoşuma gitti Allah yolunuzu açık etsin. Insanları örnek almak bu konuda bir yolda yürürken birilerinden ilham alarak yürümek güzel. Sadece kişisel eleştiri istediğiniz için yazayım dedim.

Ayhan Karamanı şahsen tanımam. bizzat kendisini eleştirdiğim hususlar vardı. aramızda ufak bir durum olduğu için telefonda görüşmüştük.
nasıl biri olduğunu bilmiyorum. ama bu cevabınızdan sonra hangi noktalarda benzediğimizi anlamaya çalışacağım.

mesela şu yönden benziyorsunuz gibi bir durum söz konusu mu? bizzat sizden duymak isterim. teşekkürler