hepinize merhaba arkadaşlar. (:
bugün sabah 10.35 'de bir konu paylaştım. google optimizasyon kategorisinde bilgi içerikli bir konuydu.
elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.
bazılarınız yazım stilimi sevmiyordu. bunu yapmadım.
uzun olması bazılarınız için yorucu oluyordu. bunu yapmadım.
konuda kendimden ve kişisel hiçbir şey anlatmadım.
sadece bilgi paylaştım. ve saat sabah 10.35 google optimizasyon kategorisi...
aldığım yorumlar ağırlıkla şu şekilde.
boş bir konu.
bilimsel olmayan boş bir konu.
bunun dışında da iğneleyici başka şeyler söylendi.
bu tür yorumları almaya başlamam bir kaç gün önce başladı.
r10 üzerinden kazandığım paralarla alakalı video çektim. ve o günden sonra iğneleyici sözlerin oltasında sallandırıldım.
herkes senin kadar kazanmayabilir, neden o kişileri de düşünmüyorsun? denildi ilk başlarda.
arkadaşlar 6 ay önce ben de o noktadaydım. ve bu serüvende bazılarına motivasyon olmasını istediğim için ekran karşısına çıktım.
ardından bu işe yeni başlayan arkadaşlardan çok güzel dönüşler aldım. elimden geldiğince deneyimlerimi paylaştım.
ama bir kesim tarafından da antipatik görüldüm. sırf yanlış anlaşılmayayım diye en ufak bir eleştiride yayınladığım şeyleri geri çektim.
yanlış anlaşılmaya giden tüm yollarda geri adım attım.
hata yapmış olamaz mıyım? elbette olabilir. hatasızım demiyorum. sadece bilmek istediğim birşey var.
gözden uzak bir kategori de, kimsenin olmadığı saatlerde paylaştığım bu konu nasıl olur da yapılan linçler ile popüler konulara kadar gelir?
https://www.r10.net/google-optimizas...zak-durun.html
gönderdiğim konuda genellikle bana yapılan yorumlara verdiğim karşılık hedef konusu oldu.
peki ya sorarım size birileri sizin çabalayıp bilgi paylaşmak istediğiniz bir konuda şöyle dese tepkiniz ne olurdu?
boş bir konu.
şu forumda hiçbir zaman açılan bir konuya böyle bir yorum yazmaya vicdanım el vermez. konu her ne olursa olsun.
bende bunu yazan arkadaşa
yaşın küçük anlamazsın dedim. hatamı gizlemiyorum saklamıyorum evet ben de hatalıyım. belki de teşekkürler diyip geçmeliydim.
ama ortada bir şey yokken açtığım konularda bu şekilde iğneliyici şeylerin söylemesini anlamakta güçlük çekiyorum.
sebebi ne olabilir değerli düşüncelerinizi bilmek istiyorum. böyle olursa bende bu noktada gereken neyse yapmaya hazırım.
eleştiren destek olan herkese de sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.