Merhaba,
React Native uygulama yaptirmak istiyorum. Bilgi yarismasi konseptine benzer bir uygulama olacak fakat daha spesifik bir kategoriye yonelik ve medya (gorsel & ses) agirlikli. Uygulamaninin kolay, orta ve zor gibi seviyeleri, tek oyuncu, arkadasinla oyna gibi oyun modlari olacak. Uygulama icin en az bir public API kullanmamiz gerekecek . Dil Ingilizce. Uygulamanin detaylari anlasilan kisiyle paylasilacak, simdilik yazdiklarim fikir vermesi acisindan yeterli olacagi kanaatindeyim. Uygulamanin her asamasinda fikir alisverisi yapabiliriz ve zaten API kullanimi konusunda kafa yormamiz gereken yerler olacak.
Uygulama kodlari benim size gonderdigim Github reposuna duzenli olarak (en azindan haftada bir) eklenecek. Ozellikle back-end tarafinda ana fonksiyonlara detayli yorumlar eklenecek.
Uygulamanin front-end kismi da kullanici deneyimi acisindan (ve benim icin de oldukca onemli oldugu icin), front-end konusunda kendisine guvenen birisini ariyorum.
React Native CLI kullanilacak. Haftada bir uygulamanin geisim surecini gormek isterim.
Anlasildiktan sonra iletisim Skype ve Email ile olacak.
%50'ye kadar is oncesi odeme yapilabilir (R10 uzerindeki ticaret sayisi ve referanslariniza gore bunu kararlastiracagiz)
Ilgilenen arkadaslar referanslariyla birlikte ozel mesaj gonderebilirler.
Detaylı pm alabilirmiyim veya skype :
soft.webs@outlook.com