Noblee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam daha önce yazılarınızı görünce hemen okumak isterdim ama son zamanlarda açtığınız konular ve tavırlarınız çok değişmiş.
şuan düşüncelerinizi ifade ettiniz.
ben de size
"boş konuşuyorsun" desem...

tavrınız nasıl olurdu?
bana sakinliğimi korurdum. hiçbir yerde görülmemiş nezaketle cevap verirdim diyebilir misiniz?
kesinlikle öyle...

işte benim konuma öyle yazıldığı için verdiğim cevap da o.

r10'dan kazandığım paraları forumda paylaştığım günden beri bu şekilde tacizler oluyor hocam.
benim değiştiğim yok. öncesinde bu kadar göz önünde değildim. bu kadar kışkırtıcı yorumlar gelmiyordu.

şimdi açtığım her konu linç edilmek üzere popüler konular arasına giriyor sürekli fark ettiyseniz.

allah aşkına ben bu konuda ne paylaşmışım ya? bilgi içerikli bir paylaşım. neresi hakaret etmeye değer?
off topic kısmında yine kendimce bişeyler yazıp karalıyordum linç ediliyordum anlarım. sözüm ona yazım tarzım beğenilmiyordu.

şimdi bu konuda ne varda bazı tipler çıkıp aşağılayıcı sözler kurmaya başladı?

bu google optimizasyon kategorisinde öğlen saatlerinde paylaştığım, sessiz sedasız bir bilgi içeriğiydi.
ve yine amaçsızca yapılan yorumların hedefinde oldum. bunlara karşılık verince kötü ben mi oldum?

sadece şunu düşünün. şimdi ben size boş konuşuyorsun diye cevap versem ne hissederdiniz?
ve tepkiniz ne olurdu?

teşekkürler.