Hocam 2 sene önce aynı konudan burada konu açmıştım önce ki hesabımdan bir gece masadan kalkıp yatağıma geçtim ve kalbim inanılmaz atıyordu 150 falandı daha sonra burada ki arkadaşlar hastaneye gitmemi önerdi o gece hastaneye gittim acil doktoru bir şey yapamadı nabzım 210'a kadar çıktı ve kardiyoloji doktoru geldi yoğun bakıma aldılar 3 gün yoğun bakımda kaldım nabzımı düzeltemediler sürekli kan sulandırıcı verdiler 3 gün sonra normale döndü orada ki doktor anjiyo yapmak istedi ben istemedim ve özel hastaneye gittim atrial fibrilasyon tanısı konuldu 6 ay beloc benzeri ilaç olan rytmonorm kullandım daha sonra çarpıntılarım azaldı 3 ayda bir şuan holter ile kontrol ediliyor ve her ihtimale karşı ecopirin kullanmamı söyledi doktor kalbe dair bir ilaç kullanmıyorum ama pıhtı atma ihtimaline karşı kan sulandırıcı kullanıyorum sana tavsiyem internette ki bilgilerle kafanı doldurma nasıl hissettiğini anlayabiliyorum yoğun bakımdan çıktıktan sonra haftalarca yanımda uyanık biri olmadan uyuyamadım tek genç hasta bendim iğrenç bir psikolojisi var ama alışıyor insan doktora git bir sorun varsa zaten ekg veya holterde kesin yakalarlar içini rahatlar internette ki bilgiler maalesef insanı daha çok sıkıntıya sokuyor.