iPhone'dan sapmanızı önermem. iPhone 4, 6, 6s, 7, X, XR, 11 gibi tüm cihazlarını kullandım, deneyimledim. O hissiyatı hemen alıyorsunuz, iPhonedaki rahatlığı hiçbir android cihazda bulamadım şahsen ben. iPhone 6 kullanırım, en yüksek androidi kullanmam. Tercih meselesi tamamen. Bir de yukarıdaki bir arkadaşın mesajına istinaden yazayım dedim, iPhone 6'dan androide geçiş yapmış. iPhone 6 2014'de çıktı, bahsettiği cihaz ise 2020'de çıktı. Arada 6 yıl bir zaman var. 6 Yıl önceki cihaz bugün işini yine en iyi şekilde görüyorsa kaliteli olduğunu gösterir. 2014'de alınan o zamanın en yüksek android cihazları da var elimde lakin şuan iPhone kadar verim alamıyorum, hatta hiç alamıyorum desem yeri olur. Çöp oluyorlar o aralıklarda. Kıyaslanacaksa bu yönden kıyaslanmalı şahsen. iPhone'dan androide aynen bu fikirlerle geçip 1-2 yıl içinde söve söve değiştiren o kadar çok kişi var ki etrafımda. Deneyimleyebilirsiniz ama merak ediyorsanız. Fiyat için tereddütteyseniz, aynı şeye denk geliyor bence 7 bine iPhone 11 alırım androidi kullanacağım sürenin 2 katı daha fazla kullanırım. Hem de en yüksek kalitede, sorun dert tasa çekmem.