Arcenia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burası ticaret platformu değil, ticareti de içinde barındıran bir platform daha bulunduğun ticareti idrak edememişsin. Bu forumda ailemi falan ağzına alacak birisi ya da ailem veya benim üzerimden varsayımlarda bulunabilecek birisi yok. istersen dene. Hadi yaylan boş yapma. Ticaret yapıyorsan ticaretine bak. Ticaret yaparken gelip bana ailem üzerinden ya da benim üzerimden çıkarımlar yaparsan seni önce bulur sonra o aldığın o parayı da yediririm, buna mafyacılık deniyorsa konudan bağımsız bir şekilde saldırarak konuya aileyi karıştırana da gevşek deniyor.
Hayırdır birader ben sana ne demişim de benim hakkımda bu şekilde konuşuyorsun? Çıkarımda yapmadık bişeyde yapmadık burasının mafyacılık platformu olmadığını söyleyip uyarımızı yapıp reportladık. Tartışmanız başka birisi ile olmasına rağmen bana da ona da buna da hakarette bulunuyorsunuz? Gerçekten "Gevşek" bi mafyacılık tarzınız var o bile tam olmamış yani biraz delikanlı olun size birşey demeyene doğru düzgün uyarana bari bu şekilde yaklaşmayın. Bu hakaretleri ederkende galiba kendiniz veya aile bireyleriniz ile beni karıştırıyorsunuz siz? Şimdi tehdit ve hakaretlerinizi alıp siz yaylanabilirsiniz!