Bazı fikirlerinizi doğru bulup, bazılarını bulmasamda;
Arkadaş ancak sizinde böyle bir durumla karşılaşırsanız anlayabileceğinizi ve böyle bir durumla karşılaşmanızı umduğunu dile getirmiş. Ailenizi dışında tutmuş. Siz tehdit ve hakarette bulunmuşsunuz. Burası ticaret platformu mafyacılık platformu değil. Vermeye çalıştığınız ticaret dersi ne kadar arz-talep vb. doğru olsada reel hayatınızda bu ticareti ne tarzda yaptığınızı da ortaya koymuş oluyorsunuz. Tekrar etmek gerekirse burası mafyacılık oynama platformu değil. Forumdaki her ticaretinizde bu şekilde tehditvari, hayatınızdaki ticarete benzer şekilde davranacağınızı düşündüğümden bende
@Report; ettim.
Burası ticaret platformu değil, ticareti de içinde barındıran bir platform daha bulunduğun ticareti idrak edememişsin. Bu forumda ailemi falan ağzına alacak birisi ya da ailem veya benim üzerimden varsayımlarda bulunabilecek birisi yok. istersen dene. Hadi yaylan boş yapma. Ticaret yapıyorsan ticaretine bak. Ticaret yaparken gelip bana ailem üzerinden ya da benim üzerimden çıkarımlar yaparsan seni önce bulur sonra o aldığın o parayı da yediririm, buna mafyacılık deniyorsa konudan bağımsız bir şekilde saldırarak konuya aileyi karıştırana da gevşek deniyor.