DiZiNi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aslında arkadaş orda 10tl okula destek oluyosun bukadar abartmanın luzumu yok paran yoksa ben destek olayım sana demek istemiş. cunku okulların buna gerçekden ihtiyacı olabiliyor biraz önce açıkladım nedenini her ögrenci 10tl ödese okullar daha temiz olabilirler. zorumuza gitmesin arkadaşlar bu tür şeyler. ben 3 çocuk devlet okulunda okutan bir veliyim. eger durumun musaitse bu tür yardımların zararı olmaz aksine faydalı olur ogrenciler için.
Sorun 10 Lira değil Ben maaşlı çalışan bir elemanım aldığım para kayıtlı banka üzerinden devlet 3100 lira vergi kesit bu ay benden bizim firmada çalışan 6 bin personel var bu nokta da sizin de vergilerimiz ne oluyor diye sorgulama yapmanız gerek afet olayların da IBAN veriyorlar okulları da elemişler anlattığınıza göre ne oluyor bu vergiler ? Çıksınlar MEB de IBAN paylaşsın bağış yapalım para kayıtlı olsun yeter nereden biliyorsunuz personellerin aralarında belli bir miktar kırışmadığını veya paranın terör örgütlerine ya da farklı kötü örgütlere akmadığını ? İnsanın bir sorgulaması düşünmesi gerek.