400 Yıllık sistemin içinde yaşayıp, o sistemin nimetlerinden faydalanıp, borsa da işlem gören o şirketlerin ürettiği telefonu ve bilgisayarı kullanıp, o sisteme sallamak ancak senin gibi aklı geri insanların yapacağı eylemdir. Bir kez bile veren el olmayıp, hep alan el olan sizin gibi insanlar çok sever zenginlere ve kapitalistllere sallamayı. Ama nimetlerinden yararlanmadan da edemez.
Bu ülkede sadece sen yaşamıyorsun, 15 TL olduğunda tek maske biz de almıyorduk merak etme. Senin gibi cahil değiliz bu dünyanın dinamiklerini ve bulunduğumuz ekonomik, kapitalist düzeni gayet iyi biliyoruz. Sizin gibi ağlamıyoruz. Senin karaktersizliğin nesnel bir kapitalist sistem tanımına kişisel bir saldırıda bulunman. Böyle bir karaktersizsin. O tehdit gerçek olmasın dikkat et. Bir gün denk gelirsin bir iş görüşmesinde, evinin çıkışında, oturduğun kafede o zaman soğuk soğuk terlersin tanımadığın insanların ailesini ağzına nasıl aldığını anlarsın. Sonra başlarsın özür dilemeye, yok öyle demek istemedim şöyle dedim vs.
Ben halen sözlerimin arkasındayım 400 yıllık sistem dersi vermeden önce neye cevap verdiğinizi dikkatli okuyun derim özellikle aileniz ayrı tuttuğumu onların sizden bağımsız olduğunu belirttim daha okuduğunu anlamayan kişilerin bana hayat dersi vermesi komik tehdit devam ediyor
@Report;