mcatakcin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ya allah aşkına tamam ben de veritabanından bahsedince eklentileri kurar da query monitor ile analiz yapar diye bekliyorum saf gibi

düzenli kitap okuyorum dostum emin olabilirsin. senin yazdıklarından karakterini okuyacak kadar hem de.

"İYİ İNTERNETİ OLMAYAN KİŞİ BİR ZAHMET SİTENİZE BAĞLANMASIN."

Neden onlarda insan değil mi? Yavaş internetleri var diye niye ikinci sınıf muamelesi yapıyorsun.
Optimizasyon ne için var? Düşük bağlantı hızlarında bile yüksek performans sağlamak için değil mi?

"GENELDE SİZE PARA KAZANDIRACAK İNSANLARA İHTİYACINIZ VAR."

Ücretsiz paylaşımlar yaptığımda neden böyle davrandığını şimdi daha iyi anlayabiliyorum.

ahahaha arşiv yapmış bide

elbette bu da bir çözüm. ama wordpress de gelecek vaat ediyor bence.
query monitor tarihi eser bir eklenti hâlâ işe yaradığı tek alan eklenti hatalarını display açmadan bakabiliyorsunuz. Veritabanıyla çok alakası yok innodb cache sunucuda tutulur okuyamaz. Myisam da aynı şekilde tarihi eser kaldığı için
Hosting firmanız iyiyse kendilerinden rapor istemek daha mantıklıdır.

Optimizasyon mantığı bir sunucuyu ve siteyi en çok kullanıcı kaldırabilecek seviyeye getirmektir. Sizin bahsettiğiniz html sayfa açın kullanıcılara ve sitem hızlı diye bahsedin temelde farkı yok ki sizin bahsettiğiniz optimizasyon değil hızlandırma denebilir

Ben kendi kazandığım paraya bakmam müşterim daha fazla para kazansın gözüyle bakarım. Böylece zaten kendimde para kazanırım aksi halde bana hırsızlık gibi geliyor.
R10 da satış yapmıyorum ama sizden hizmet alıp bana dönen bir kişinin örneğini vereyim size konularınıza yaptığım eleştirileri ciddiye alırsanız ve kendinizi geliştirirseniz laf kalabalığından foruma daha çok faydası dokunur. Sizin sorun görmediğim konularınıza tebrik mesajı yazdığımı zaten hatırlıyorum kafanıza bu düşünceyle devam ederseniz kazanacağınız tek şey para olur.