Eve 1'den sonra giriş çıkış yapamam.
İçki sigara içemem (içmiyorum ama içki kısmı saçma.)
Yatılı misafir alamam
Misafirler en geç 11'de gitmek zorunda
daha gidiyor hocam benim sözleşmede olan şeyler.
Sözüm meclisten dışarı, insan gibi ve insan haklarına saygılı bir şekilde yaşasaydı öğrenci isminin altına topladığınız güruh, bu tarz kurallar koyulmazdı. Koyanlara kızmak da ayrı saçma. Kuralları koyanlardan ziyade bu kuralları koymalarına sebep olan kesime dahilsiniz öncelikle kendinizi sorgulayarak hataları kaynağında çözmelisiniz.
Kuralları koyanlara kızmıyorum çünkü gece 2 de merdivenden zıplaya zıplaya inen, evde parti yapan, saat 3 de balkonda yüksek sesle konuşup o gecenin akustiğiyle uykumuzu dağıtan, uyandıran, evde her yeri sigara deliği yapan, kapıda sigara söndüren, içki içince evdeki eşyalara zarar veren ve çevreye rahatsızlık veren insanları ehlileştirmenin tek yolu onları kurallarla sınırlandırmak. Üniversitede 6 ay boyunca insan gibi nasıl yaşanır, apartta nasıl kalınır, görgü ve ahlak kuralları nelerdir dersi verilirse emin olun o kurallar da ortadan kalkacaktır.
Burada yaptığınız kira ücreti eleştirinize de hiç katılmıyorum. Serbest piyasa da isteyen istediği bedeli biçer. Arz talep meselesidir, bu bir hayır işi değil ticari faliyettir. Serbest piyasada alıcı ve satıcılar arz ve talep dengesine göre fiyatı belirler. Talep varsa o zaman fiyat yükselir, gayet basit.