ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim anlamadığım konu şu bu durumdan siz niye rahatsız oldunuz? Optimizasyon eklentisi arayışında Wp Rocket ile Wp Fastest Cache arasında kalmıştım ki bu konuyu gördüm ve bilmediğim için sordum. Mesajımın hiçbir yerinde de karşı tarafı suçlayıcı bir kelime bile yok bilmediğim için bu tür eklentiler güncel kalması önemli eklentiler ve lisanslı bir eklenti düzenli güncelleme alır sizde neden 8 ay demişim. Bence biraz fazla duyarlı yaklaşmışsınız konuya. Yine de bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.
Hocam öncelikle Wp-Rocket kullanmanızı tavsiye ederim size. Benim rahatsızlık duyduğum nokta 'Eğer lisanslı ise düzenli güncelleme alır' şeklindeki beyanatınız. Burada genel olarak anlaşılan 'Bu eklenti lisanslı olsa sürekli güncelleme alırdı, sen lisanslı satmıyorsun veya farklı bir takım yöntemler kullanıyorsun' dur. Bu yanıtınızdan işleyişe hakim olmayan forum içerisindeki diğer kullanıcılar da etkilenebilir ki gördüğünüz üzere yanıtınız bir kaç beğeni almış bile. Beni tabi ki ilgilendirmez, fakat bu tarz şeyleri forum içerisinde çokça gördüğüm için yazma girişiminde bulundum, hassasiyetimde bu yüzdendir.