oguzhanx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

ben yanıtınızdan rahatsızlık duyduğum için size cevap yazıyorum. Bu tarz kullanımlar hem alıcıya hem de satıcıya kazandırır. Öncesinde nedeni sorulmalı bilinmiyor ise soruyla birlikte ithamlarda bulunulmamalı. Wp-Rocket çoğu eklenti veya temada olduğu gibi süresiz olarak satılmaz, bir yıllık güncelleme ile satılır. Normal tekil senelik kullanım ücreti yaklaşık 400 TL, çoklu lisans alımlarında ise fiyat görece çok makul seviyelere inerek yine bir yıllık güncelleme hakkı bulunuyor. Buradaki örneğe göre yaklaşık 4 ay önce lisanslama yapılmış, bu yüzden güncel lisans kalan süresi 8 ay olarak belirtilmiş.
Benim anlamadığım konu şu bu durumdan siz niye rahatsız oldunuz? Optimizasyon eklentisi arayışında Wp Rocket ile Wp Fastest Cache arasında kalmıştım ki bu konuyu gördüm ve bilmediğim için sordum. Mesajımın hiçbir yerinde de karşı tarafı suçlayıcı bir kelime bile yok bilmediğim için bu tür eklentiler güncel kalması önemli eklentiler ve lisanslı bir eklenti düzenli güncelleme alır sizde neden 8 ay demişim. Bence biraz fazla duyarlı yaklaşmışsınız konuya. Yine de bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.