mustaizm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eski sevgilimin oyununa geldim..

Eski sevgilim aradı ağladı sızladı acıdım biraz konuştum. (1-2 saat) yeni sevgilimle gayet mutlu ilişkim olduğunu anlattım Beraber fotolarımızı attım, kendisininde düzenli ilişki yapmasını önerdim. başka birşey yoktu

öyle bir tezghah kurmuş ki aralardan öyle mesajları silmiş ki, sanki ben ona yazmış ve yürümüşüm gibi sonuç çıkmış ortaya.
Ve 3 senelik ilişkim olan kıza bu konuşmaları ss atıyor.

Not: kızın adını soyadını yazınca “akıl hastanesi anılarım” adlı video çıkıyor

Gerçekten bu aralar okadar kendimden nefret ediyorum ki bir yenisi daha eklendi.

Allah kaldıramıcağımız yükü vermezmişde, Allahım ben bukadar güçlü değilim gerçekten.

Yeni kız arkadaşına durumu izah ettiğinde güvenmiyor ve sorun çıkarıyorsa, eski sevgilin sana büyük bir iyilik yapmış demektir. Direk ayrıl o kızdan. Güven olmayan bir ilişki bitmeye mahkumdur. Sonradan kalbin kırılarak biteceğine güvensizliği gördüğün yerde bırak gitsin. Annelerimiz bizleri saçma sapan takıntıları ile birilerinin kızları hayatımızı zindan etsin bize işkence etsin diye doğurmuyor. Huzur ve mutluluğun olmadığı sürekli gergin ve tartışmalı ilişkiler sadece "vakti kaybıdır". Bunu sayısız başarısız ilişkiden sonra huzurlu bir ilişkinin ne demek olduğunu ve hangi durumlarda direk nokta koymak gerektiğini öğrenmiş birisi olarak söylüyorum