Evet hocam sayfada fake takipçi mevcut sanırım söylediğiniz gibi hesabımız spam olarak algılanıyor ondan etkileşim getirmiyor çünkü hesaba ne etiketten ne sponsorluktan doğal bir takipçi gelmedi tamamen şehrimizdeki insanlara kendimiz istek atarak getirmeye zorla çağırıyoruz resmen. Farklılık konusunda ürünlerimizi çekeceğimiz mankenimiz yok olsa dahi çalıştığım işletme bunun için pek masraf yapmayacak bunu daha önce ben teklif etmiştim ürünleri daha profesyonel çekerek farklı bir tarzda yayınlayalım diye lakin biraz fiyat arttığı için zaten ürünler manken çekimli diye red yedim

o yüzden böylece kaldım, galiba en mantıklısı sürekli sponsorluğa çıkarak etkileşim alana kadar devam etmek olacak başka çaremiz kalmıyor. Bu arada hayırlı olsun hocam yeni markanız.
Çok teşekkür ederim hocam. Kesinlikle haklısınız. Maalesef internetten satışın birden gerçekleştirildiğini düşünüyor işletmeler. E ticaretin derinlerine hakim olunması lazım ilk zamanlardaki gibi insanlar bir şeyler almak için birileriyle etkileşime girmiyor tam tersi markanın kullanıldığını görmek istiyorlar. Kolaylıklar dilerim size