Bu merdiven altı firma ile iletişime geçtim ancak bu süreçte destek vermediklerini belirttiler. Ayrıca bu firma bir çok Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı siteleri barındırıyor. Diğer açtığım konuda ise bu merdiven altı firmanın BTK kaydı olmadığı söylendi. R10 da hosting satışı yapacaklar için R10 bu belgelerin olmasını şart koymuyor muydu ? NOT : Pazartesi hem beni mağdur ettikleri hemde yasadışı siteleri barındırdıkları için savcılığa suç duyurusunda bulunacağım bu kişinin bilgilerini bana verme imkanınız var mı @Coşkun Çetin; yoksa dilekçemde savcılığa bilgileri R10 dan alabileceklerini mi belirteyim ?
Kullanıcı R10 üzerinden sizi dolan-dırdıysa, hakaret, küfür ettiyse vb. O zaman savcılık bilgi belge talebinde bulunabilir, bizde sistemde kayıtlı bilgileri yazarız. Aksi durumda bizden bilgiyi ne diye talep edebilecekler? hosting firması hangisi ise Domain firmasından talep edebilirler ya da verimerkezinden bilgi alabilirler. Eğer yazı gelirse bizi ilgilendiren bir durum olmadığı zaman bu şekilde yazıp gönderiyoruz.
Hosting firmalarının vergi levhasının olup olmaması, hangi siteleri barındırdığı bizim ilgi alanımız olan konular değil. Kanun ya da böyle bir mevzuat yok kimseden belge almak zorunda da değiliz 👍🏻