Forseti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne kadara tamir ettiklerine bağlı biraz da 500 TL üzerindeyse ben tamir ettirmezdim.
onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İ7 güzel. Çıkartacağı masraf nedir fiyat olarak ? Önemli olan o
Forseti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sıfırları 14-16k arası oluyor doğru evet ama Anakarttın değişimi sonrasında dert yaşarsan oradaki 2k da çöp olmuş olabilir ki o yüzden ben notebooklar da pek sıcak bakmıyorum.
Antocio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
11. nesil işlemci ile 6. nesil işlemciler bir değil. Sorunun ne olduğunun net tespit edilmesi için uzman lazım, ona göre de size durum lazım o ya da bu bozuk diyen varsa çok yaklaşmayın derim. İyi bir servise götürün.
setter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir arkadaşım var, benim laptop vardı, anakart arızalı idi onu tamir ettirdim. gelişmiş makinaları var, anakartı tamir ediyorlar,
Caxing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
i7'lerin hepsi yüksek fiyat değil ki hocam iyi araştırın derim. 16 GB Ram falan yazanlar 5-6k arası gözüküyor.
ozgurerdempolat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10k 14k 16k bunlar nasıl fiyatlar allah aşkına i7 6. nesilden bahsediyoruz. Size aşağıda minimum 8. nesil işlemcili laptoplar atıyorum. Özellikleri ya aynı yada daha yüksek 6k dan başlıyor en pahalısı 9.5k . Bu arada neredeyse çoğunda ssd sizinkine göre daha iyi aynı şekilde ramde, işlemcide sadece birinde ekran kartı kötü ama zaten onu da iyi istiyorsanız 7-8k vereceksiniz demektir lakin yukarıda zikredilen; 10k, 12k, 14k bunlar hayal ürünü rakamlar bu özelliklerde laptoplar için. Ben 16k ile size mining yaparken en kral oyunu kasmadan oynayacak masaüstü bilgisayar satabilirim. İşin esprisi bir yana sizinki ayrıca 6. nesil bunlar 10. nesil. Bence yaptırmayın anakart ileride yine sıkıntı çıkartır 2k olur 4k yalnız parça niyetine satıp üzerine de 3-4k koyup yeni rahatlıkla alırsınız.

https://www.hepsiburada.com/casper-e...-HBV00000TPFC6
https://www.hepsiburada.com/acer-tra...-HBV0000117LWQ
https://www.hepsiburada.com/hp-pavil...HBCV00000DKBSM
https://www.hepsiburada.com/lenovo-v...HBCV00000JMKIS
Extralarge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk yapan yaptı yapamadı işiniz çok zor hocam. Piyasa ******** kaynıyor. İlk verilen yer fiyat çekti yaptırmazsanız çoğu ya daha fazla zarar veriyor yada içinden parça çalıyor. Piyasanın %80' i böyle...
Elazizli23 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
letgoya bakıpda fiyat belirleme senin laptop sağlam olsaydı ikinci ele zar zor 2k ya satabilirsin yok 10-12 k böyle birşey yok 11. nesil i5 senin pc ye tekte çakar sıfırlarıda 6000-7000 birde ekran kartı bile yok o laptop çöp yaptırma o şekilde satmaya çalış
BrkCn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar,
İmzamdaki konumdan da inceleyebilirsiniz. Teknik servis hizmetim vardır. İstanbul Esenler, Güngören, Bağcılar yakinsaniz getirin elden. Bir kontrol edeyim bilgi vereyim.
residense adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence fişe takıp açmaya kurcalamaya çalışmayın Yakın çevrenizde güvendiğiniz birinin bakması lazım ilk verdiğiniz kişi sağlam Usta değilse o kart çöp olur

Yukarıda İzmirli bir arkadaş bahsetmiş piyasadan, yapılan işlerden...katılıyorum söylediklerine.

ilk verdiğin kişi Yaptı Yaptı yapamadı hurdaya düşer.

İmzamda konum var uzun yıllardır elektronik içindeyim.
Makinayı akşam.kapattik sabah açamadık
Öyle hemen anakart yanmaz, çatlamaz patlamaz ...basit bir tamiri olur.

Aile hekimi sabah laptop çantasını aliyor bagaja koyuyor asm ye gidiyor.
Bagajda laptop sallanmiş rem yerinden çıkmış..
Hemen yakındaki bir kasaba götürüyor
Cevap klasik " hocam anakart yanmış..."
Verilmiş sadakası varmış beni tanıyordu. Wp den kendi rem i oturttu düzeldi....

Gibi bir çoooook örnek. Malesef.
Tanıdık referanslı biri şart
mrwoox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün itibariyle artık 6-7-8. nesiller alınmaz, sıfırı varsa ya elde kalmış, yada unutulmuş, tamir vs görüp yeniden satışa çıkmış ürünlerdir.
9. Nesil bile 2 yıllık oldu, siz düşünün ötesini. İşlemcinin i5 mi i7 mi olmasına gelince tamamen size kalmış, yapacağınız iş, kullanım şekliniz, performans ihtiyacınız vs. gibi konular etkiliyor durumu.

Örneğin benim şuanda aktif kullandığım cihazım:

Bunda güzel bir ekran kartı var ama bir kere oyun oynamadım daha Oynayınca hep Underground 1-2-Most Wanted, Cod 1-2-3, GTA VC-SA, MOH 1-2-3 vs. oynuyorum yani genelde 10-15 yıllık oyunlar.
Bu yüzden bana bir artısı yok ama işlemci ve diskler cidden işlerim için gerçekten kusursuz şekilde hizmet ediyor.

Normalde gün içinde kullandığım ikinci bir bilgisayarım daha var o da lenovo y560p
i7 2630
8 gb
64 m.sata
500gb sata
6750hd

Şimdi düşünün bu makinayı 2011 de almıştım, bugün bir msata güncellemesi ile artık ışık hızına erişmiş oldu

Seçiminiz yapacağınız iş ve ne kadar süre kullanmak istediğiniz ile alakalı, ben geçen yıl i7 9. nesili alırken kendi işlerim dışında film, müzik, internet içinde bir hesaplama yaptım en kötü 7 sene götürür dedim ve emin olun beni götürür. Sizde buna göre karar vermelisiniz.
Arkadaşlar tanire götürdüm içine pire girmiş yanlış okumadınız pire evet, 2 parça değiştirdi alkol ile temizledi pc yi komple baktı vs 200 tl tuttu çok şükür kurtulduk.