Hocam öncelikle geçmiş olsun ama, aşıdan dolayı pozitif olmak teorik olarak imkansız, neden? Çünkü aşının içinde virüs yok, virüse karşı antikoru ürettiren mrna kodu var, bunun da sizi enfekte etme gibi bir kabiliyeti yok. Halk sağlığından gelip sana bu bilim dışı açıklamayı yapan personeli şikayet etmeni öneririm çünkü yanlış konuşmuş.
Ayrıca aşıya bağlı yan etkiler ilk günler başlar ve bir kaç gün sürer, sizin 9 gün geçmiş zaten. Siz bir yerden enfekte olmuşsunuz hepsi bu kadar. Aşınız henüz çok yeni olduğu ve delta varyantı olduğu için çok etki etmeyebilir ama yine de bir miktar faydası olur diye düşünüyorum. Geçmiş olsun tekrardan
Teşekkür ederim. Biraz düşününce ekibin öyle söylemesinin sebebi beni korkutmak istemedikleri için olabileceğini düşünüyorum.
Hocam sürekli sosyal medyada şakası da dönüyor parol gerçekten faydasız bir ağrı kesici faydasını gören duymadım. Bol su içmek bile parolden daha fazla faydalı gibi sanki. Yine de kişisel yorumumdur sağlık tavsiyesi için herkese doktorunu dinlemelerini tavsiye ederim. konu sahibi üyeye çok geçmiş olsun umarım en kolay şekilde atlatır
Parolu ağrı kesici ve ateş düşürücü olarak mecbur kullanıcam onun dışında inşallah diğer ilaçlara gerek kalmadan atlatacam.
Test sonucunuz Delta virüs diye çıkıyor ama gelen kişiler aşıdan dolayı olabilir diyor? Çelişkili.

Geçmiş olsun hocam.
teşekkürler