Site adresi : karekod.app
Sitenin aylık getirisi: Tek sefer 300 ₺ getirmiştir. Aktif olarak kullanan 1 müşteri vardır.
Sitenin açılış tarihi: 2020 ARALIK
Kategori, sitenin içeriği nedir: QR Menü Oluşturma Yazılımı
Günlük hit sayısı: 5-10
Ziyaretçi kaynağı: %90Google %10 çeşitli makalarler
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 0 PR
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerikle satılık.
Hosting dahil midir: Hayır.
Domain transfer edilebiliyorsa domain transfer ederiz.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır.
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Problem yoktur.
Site için seo çalışması yaptırmıştım. Seobaz' diye bir siteden. Makaleler yazdırdık vs. Pazarlama konusunda kötüyüm sanırım bu nedenle çokta iş yapamadık. Özel logo çalışması lisans ücreti falan derken istediğim fiyat 1700 ₺ dir.
Sistemin Özellikleri:
QR Menü oluşturma
Menü üzerinden sipariş alabilme
Online ödeme sistemleri
+300 lira verirseniz paytr ödeme entegrasyonu bile yazmıştım onuda paylaşırım not paytr ödemeyi alıyor sonrası otomatik panele girip onayla demeniz gerekiyor.

Bu arada bu işi satma ortak olalım diyenlerde beni özel mesajdan ikna edebilir çok güzel sistem çünkü
Yani toplam 2000 liraya bu sistem sizin olabilir.
Aslında arkadaşlar bu işi ortak bile yapabiliriz ben çok emek verdim. El broşürü dağıttım. İlan bastırdım tek başına insan yetişemiyor. Pazarlama konusunda kendini geliştirmiş imkanları olan kardeşler varsa bu işi büyütebiliriz. Aklımda çok ama çok güzel şeylerde var bu işle alakalı sevgiler.