Dün öğlen ve gece saatleri ekip arkadaşlarım ile beraber bir Call To Talking üzerinde olan uygulamaların arasında Discord & TeamSpeak3 sunucusu kurmayı düşünüyorduk 2 aydır fakat özel meseleler ve işlerimizden dolayı birimiz akşam geceye kadar diğeri öğlen diye çalışıyoruz derken tam müsait bir vakit bulamadık. Temmuz ayının sonuna doğru ve Eylül ayına kadar girebilme şansı yakaladık bu süre zarfı içerisinde çok sıkışık kaldığımız dönemlerde ne yapacağımızı şaşırdık artık Okul hayatına deli gibi çalışıp devam ya da hem çift taraflı yapıp bir şekilde eğlenmeye çalışacaktık hem meslek hem üniversite artı sınavlar üzerine yoğunlaşma derken insan ne yapacağını şaşırıyor. Belirli bir yaştan sonra da özellikle platform açısından uzak kalınca burayı unutuyor hatırlayamıyor bile özellikle çalışacağımız bir sürü projeyi bir anda çıkarmanın iyi olmadığını düşündüğümüzden dolayı yavaş yavaş başlıyorduk ki 2 ay içerisinde cidden her şeyi düzene sokabildik. Üstelik bu yıl içerisinde cidden araştırarak göz önünde bulundurduğum her şey adına HOSTLAB Hosting firmasına hem kendi adıma teşekkür ettim hem de ekip arkadaşlarım adına teşekkür ettim. Cidden iyi bir anlayışları ile karşıladılar buradan da teşekkür etmek istedim kendilerine bu konu zarfı içerisinde cidden ekip adına teşekkür ettim hem de kendim için HOSTLAB firmasına iyi anlayışları için.