Yaşım 11-12 arası mahallemizde bir kırtasiye var 25krş karşılığında çekiliş yaptırıyor abidik gubidik şeyler çıkıyordu ama ödülleri bir görseniz; futbol topu, aküllü araba böyle hep büyük şeyler. 2-3 kere gidip denemiştik ama nafile hep sakız ne bileyim toka falan çıkıyordu. Şimdi demeyin 25krş nolcak diye 11-12 sene önce iyi paraydı 25krş özellikle bir çocuk için. Neyse süt kardeşime gittim o da benle yaşıt dedim evinde ki uzaktan kumandalı arabayı getir bende aynı şekil o tarz bir şey getirdim ve bir kutuya koyduk. sonra 2.5L şişelere misket doldururduk 2 tane de o şişeden aldık bir kutunun içine koyduk. sağda solda yerde bulduğumuz toka, kapak vs topladık hepsini ve o kutuya koyduk. başladık küçük kağıtlara misket, toka vs yazmaya aldık elimize kutuyu başladık sokak sokak gezmeye çekiliş 25KRŞ büyük ödül uzaktan kumandalı araba. O kadar mahalle gezdik her mahalleden en az 2 kişi bizden çekiliş çekiyordu. böyle böyle 10tl kazanmıştık. bu paraylada iki tane futbol topu almıştık. İlk para kazanma deneyimim böyle gerçekleşti e çocuğuz tabii neyi gördüysek onu örnek alıyoruz.

Henüz R10 üzerinden satışım olmadı ama yakında olacak inşallah