Merhaba üstad, ben farklı bir perspektiften değerlendirmek istiyorum konuyu, müsadeniz olursa. Yaklaşımınız, konuya bakış açınız, cümle kuruş şekliniz aslında anlaşılabilecek, iyi niyetli bir işveren olduğunuzun da göstergesi, bunda hem fikiriz.
Lakin bir Çalışma Ekonomisti de olarak üzerinde durulması gereken şeyin ücretle birlikte çalışma koşullarının da olduğu kanaatindeyim. Yani insanlar sizden neden ayrılıyor? Sorunun odak noktası nedir? Satış baskısı mı, prim adaletsizliği mi, uçuk kotalar mı? Bunlar sadece örneklemler, misaller. Yani sürekli yeni eleman bulmak yerine mevcut güçleri kazanıp, kurum kültürünü verip, sürekli gelişen olanakları paylaşmak ve yıllar boyu yürümek yerine neden böyle oluyor? İşveren zaman +para +enerji +belki de müşteri kaybediyor..

Son bir adım olarak da bu konuda danışmanlık veren ik uzmanlarını / ik partner ajanslarını deneyebilirsiniz. Ellerinde çok yeni mezun işsiz olabiliyor.

- Bir ekleme daha yapmak istedim, bir arkadaş "6k masraf edilen işçi 25-30 k kazandırmıyorsa olmaz" demiş. Üzgünüm ama cidden öyle bir dünya yok. Hani Karl Marx'ın artık değer teorisinin cidden dibine vurulmuş bir yorum olmuş...😎