Yol bisikleti kullanıyorum, kışın da sürüyorum, belli bir hızdan sonra veya hava rüzgarlı & soğuk olduğunda 25-30 km bile çok soğuk gelebiliyor. Ve değinmeyi unuttuğum bir konu olarak, yüz, ayaklar ve eller de üşüyebiliyor. Yani o kısımları da unutmayın derim, kask motor kaskı gibi değildir sanırım, baklava dedikleri şeyden alabilirsiniz, spor ayakkabı giyiyorsanız hava geçirmeyen, delikli olmayan modelleri tercih edin derim, eldiven olarak da elcik koruma yoksa parmaksız eldivenler kurtarmıyor.
Evet bende çok hakim değilim bu konulara ama duydum balaklava diye bir şey ondan alacağım. Çok iyiymiş, ekstra boyunlukta alacağım, bir de motor siklet değil ama bisiklet kaskı zorunlu zaten Polonya'da onuda takacağım.
Çok doğru söylüyorsunuz en önemli yerler yüz-boyun-el-ayaklar.
Outrdoor kar botu tarzı bir bot var bileği sıcak tutan onu almayı düşünüyorum hemde çok ağır değil. Ayakkabı için.
Eldiven daha model bakamadım, parmaksız olmaz ama parmaksız zor yani soğuk baya. Bana şey lazım bisiklete takılı phone holder'dan telefona dokunabileceğim ama elimi sıcak tutan bir eldiven ama inş öyle bir model bulabilirim. Çünkü telefondan sipariş al- sipariş ver gps takip yapacağım.