onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dikkatli ol kışın yağış oldugundan yerler kaygan ve sulu olur. 2 tekel üzerinde gideceksin en hafif kusurda kaza ihtimalim yüksek. Allah kolaylık versin.
Sağolun, bu durum için fat bike usulü elektirikli bisikletler var 3000 TL daha pahalı onlardan almayı düşünüyorum kayma durumu daha zor lastikler bayağı kalın ama yinede kayabilir tabi.

GDerin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İçlik almışsınız ama termal olması önemli, o yün içlikler falan rüzgarda hiçbir işe yaramıyor maalesef, hatta terlettiği veyahut duruma göre hava geçirdiği için hasta bile ediyor. Üstünüze giyeceğiniz şeyin rüzgardan koruması önemli, ben direkt yağmurluk giyiyorum ve içim incecik olsa bile asla üşümüyorum kışın. Ayrıca lastik bakımı çok önemli, lastik eriyince hava kanalları yok oluyor ve kayması çok kolay hale geliyor.
Sağolun yorumunuz için. Termal içlik aldım. Bu bisikletcilerin bir taktiği varmış internette gördüm 3 katman giyiyorsun diyorlar.
Termal içlik hava alabilen / Polar hava alabilen teri atan üst / bir kat daha havaya göre 1 polar daha yakası kapanabilir teri atan / 3.de yağmurluk olarak 4 kat düşünüyorum. Elektirikli bisiklet max 25km hız yapıyormuş rüzgar motor kadar sorun olmaz diye düşündüm ama doğru diyorsunuz yinede çarpar.
Lastik konusuna gelince fat bikelar sağlam diyorlar ama tavsiyenize dikkat edeceğim.

mertzcn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eskişehirde kuryelik yapıyorum -20'de de çalıştım. sadece termal içlik kurtarmaz. içlik+polar+kışlık motorcu montu edinmek gerek. eldiveni yağmurluğu vs söylemiyorum bile
hocam aynen bende öyle düşünüyorum sizce, "Termal içlik hava alabilen / Polar hava alabilen teri atan üst / bir kat daha havaya göre 1 polar daha yakası kapanabilir teri atan / 3.de yağmurluk(veya kar montu) " bu şekil nasıl olur. Bu arada müsaitseniz ilk mesajımda Spoiler yaptım orda decathlondan almayı düşündüğüm polarlar var nasıl olur sizce içi polarlı böyle baya.