Dün bu saatlerde Getir'den nasıl sınırsız indirim alınacağı hakkındaki olan eğitim konum silindi ve şöyle bir mesaj aldım.
Merhabalar,

😋 GETİR'DEN SINIRSIZ İndirim Alın! 🔥 I İstediğiniz Ürünleri Daha Uyguna Alın 🔥 Videolu Anlatım ✔️ adlı konunuz silinmiştir.Konunuz Forum Kurallarına aykırı oluşundan dolayı silinmiş olabilir.Tarafınıza ait konu silme işlemlerinin tekrarlanmaması adına lütfen Forum Kurallarını tekrar gözden geçiriniz.Moderatörümüz tarafından işlem ile ilgili gerekli açıklama aşağıda yer almaktadır.

Getir şirketinin yasal talebi üzerine tekrar açmayın !

Tabii ki mod ve yönetimin kararına saygı duyup konuyu tekrardan açmadım lakin sabah bir mesaj geldi.
Merhaba, ** Hukuk Bürosundan Av. E** ***** . Dün mail adresinize Müvekkilimiz Getir Perakende ile ilgili bir mail iletmiştik, rica etsem ilgilenebilir misiniz? Teşekkürler.
Evde de değildim ben de merak edip içeriğini sordum, "Mailde izah etmiştik ama buradan da iletebilirim dilerseniz." dediler ve şu yazıyı ilettiler.

Sayın İlgili,

Müvekkil Getir Perakende Lojistik A.Ş.’nin vekili olarak yaptığımız araştırma neticesinde, Türk Patent ve Marka Kurumu nezdinde Müvekkil Getir adına tescilli 2015/28811 no.lu “GETİR”, tescilli/tescil işlemleri devam etmekte olan “GETİR” esas unsurlu markaların *websitemin adresi reklam olmasın diye böyle belirtiyorum* ibareli internet sitesinde, *websitemin adresi reklam olmasın diye böyle belirtiyorum* ibareli URL altında kullanılmakta olduğu tespit edilmiştir.

“GETİR” ibaresini içeren ve internet sitenizde yer alan ticari kullanımlar, Müvekkil’in marka hakkına tecavüz ve haksız rekabete sebebiyet vermektedir. “GETİR” ibaresini içeren kullanımlar, Müvekkil’e ait “GETİR” ve “GETİR” esas unsurlu markalara ayırt edilemeyecek derecede benzerdir ve bu benzerlik sonucunda Müvekkil’in marka hakları ve ticari itibarının zarara uğraması tehlikesi doğmaktadır.

Özetle, tarafınıza ait internet sitesinde gerçekleştirilen söz konusu kullanımlar; Müvekkil’in 6769 sayılı Sınai Mülkiyet Kanunu başta olmak üzere, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu, Türk Ticaret Kanunu ve sair mevzuatlardan doğan haklarına tecavüz teşkil etmekte olup, Müvekkil şirket ve Müvekkil’e ait markaların imajından haksız bir şekilde yararlanmaya sebebiyet vermekte ve haksız rekabete yol açmaktadır.

Bu doğrultuda, Müvekkil’e ait “GETİR” ve “GETİR” esas unsurlu markaların haksız rekabete sebebiyet verecek şekilde tarafınıza ait internet sitesinde kullanılmakta olduğu açık olup, 3 gün içinde internet sitenizde yer alan “GETİR” ibaresini içeren tüm içerikleri kaldırmanızı, *websitemin adresi reklam olmasın diye böyle belirtiyorum* ibareli URL’de yer alan söz konusu içeriği kaldırarak (içerisindeki “GETİR” ibareli kullanımları da kaldırmak suretiyle) hukuka aykırı fiillerinizi durdurmanızı, aksi halde aleyhinize tazminat talepleri ile birlikte marka hakkına tecavüz davasının ikame edileceğini ve aleyhinizde suç duyurusu da dâhil olmak üzere tüm yasal yollara başvurulacağını bildiririz.

Ardından ben de websitemden ürünü hızlıca kaldırdım Bu demek oluyor ki mod ve yönetim ne derse bir şeyler bildiğinden diyor arkadaşlar o yüzden kulağınızı kapatmayın bu konularda ne deniyorsa uymaya çalışın.