Yanlış anlama ama işiniz sakat o yüzden bulamıyorsundur. Ben 1 günde eleman buluyorum asgari ücrete. İnsanlar çağrı merkezi sektöründen paralarını alamayınca doğal olarak böyle bir algı var ve çoğu *********** olduğu için bu şekilde uzak duruyorlar. Seni veya firmanı kasdetmiyorum.
Kesinlikle katılıyorum, insanlar çok kötü deneyimlemiş çağrı merkezlerini. Piyasada e-ticaret üzerine olan çağrı merkezlerinin çoğu vur-kaç peşinde. Sabahtan akşama kadar baskı yapan super visorlar, bayan çalışma ortamında devamlı bıyığıyla oynayıp çalışanlarının başına dikilen iş verenler, 2-3 ayda bir ofisin konumunu değiştirenler, eksik hak edişler, saygısızlık - küfür - hakaret baskısıyla iş yaptırmaya çalışanlar.. Say say bitmez. Hepsini duydum maalesef. Sektörde bu işi yapan veya " yapmaya " çalışanların çoğu boş depo tutup masa sandalye atıp elemanı oturtuyor hızlı para kazanma derdine düşüyor. ( VUR KAÇ ) Bizim öyle bir lüksümüz söz konusu dahi olamaz, ofisimizin bulunduğu lokasyon bile kurumsal bir binada. Sadece çalışma ortamında motivasyonu sağlama amacıyla yaptığımız dekorasyon bile sermaye.. Keşke her iş veren çağrı merkezi sahipleri işini layıkıyla ve legal yollar ile yürütebilse. Bu tarz çürük elmalar olduğu sürece insanların bize güveni azalmaya devam edecek.