Merhaba arkadaşlar, ofisimiz için kullanılacak SketchUp, Vray, Lumion gibi programların kullanılacağı, 2D 3D modelleme ve render konularında sorun yaşamayacağımız cihaz aramaktayız. Eskilerde olsa az çok takip edebildiğim bir konuyken günümüz teknolojisi, kendi işlerimize dalmamız gibi nedenlerden ötürü inanın "0" bilgi sahibiyim.

Elimizde bulunan cihazlardan birisinin HDD arızası vermesi sonucu yenileme ihtiyacı yaşıyoruz. Burada en önemli konu bu cihaza bizim en hızlı şekilde sahip olabilmemiz olacaktır.
Açıkcası laptop almak istemiyorum bugün için yeterli bir sistem toplamak istiyorum fakat o sistemin ne kadar sürede temin edilip kurulabileceği konusu beni düşündürüyor. Bilgi sahibi olan fikir ve tavsiyelerde bulunabilecek dostlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Bütçemiz; (kasa olursa ekran, mouse klavye, hoparlör hariç ) 10-15.000 TL aralığındadır. Düşüncem ileride yükseltilebilecek şekilde bir kasa toplamak fakat hızlı çözüm için ve şuan için maliyeti bakımından bir laptop tercihi de yapabilirim. Kurlara rağmen gördüğünüz indirim, fırsat, bence güzel fiyat dediğiniz linkleri de iletebilirsiniz.

Sizin için sıklıkla kullandığımız render araçlarından olan Lumion'un minimum sistem özelliklerini şuraya linkliyorum. TIK

İyi çalışmalar dilerim.