Bende sana güzel bir cevap verdim ama konuyu kilitlediler ekleyemeden.. Kardeş sana dostane bir şekilde yazıyorum. Rica etsem mesajlarımı alıntılayarak cevap vermeni istemiyorum. Rahatsız oluyorum mesajlarından ve ırkçı yaklaşımından.
Yanlış mı var ortada gerçeği görmek yerine neden konuyu düşmanlığa çekiyorsun? Kimlik kontrolü yapmıyormudular ? Tv lerde çıkmadımı ? Yani ben ailemle çoluk çocugumla tatile gitsem plakam 21 diye dogum yerim diyarbakır diye potansiyel suçlumu olacaktım ?
https://www.google.com.tr/amp/s/www....-yapti-1627344
Halen olayı kendi kafanızda kurguluyorsunuz.
Milliyetçilik toplanıp bir yerde çay içerek, liseli çocukları mitinglere götürerek OLUNMAZ.
Milliyetçi olacaksan dilini kullanacaksın, yerli üretime önem vereceksin, asimile olmayacaksın.
Basma kalıpların dışına çıkıp azıcık okuyun yazın Google'a yav
Hiç bir siyasi parti ile ilişiğim yok fakat Milliyetçi bir insanım sadece gidip öyle toplanıp çay kahve içmem
Milliyetçilik zaten hümanistlik yaparak, Türk'ün karşısında yer alarak ve Pkk medyasının yanında yer alarak oluyor değil mi kardeşim
Ben sana bir şey diyim mi en ufak alakan yok Milliyetçilikle.
Zaten kendin hiç oturmuyorsun çay içmiyorsun sohbet etmiyorsun bütün gün çalışıyorsun)