Bende sana güzel bir cevap verdim ama konuyu kilitlediler ekleyemeden.. Kardeş sana dostane bir şekilde yazıyorum. Rica etsem mesajlarımı alıntılayarak cevap vermeni istemiyorum. Rahatsız oluyorum mesajlarından ve ırkçı yaklaşımından.
Yanlış mı var ortada gerçeği görmek yerine neden konuyu düşmanlığa çekiyorsun? Kimlik kontrolü yapmıyormudular ? Tv lerde çıkmadımı ? Yani ben ailemle çoluk çocugumla tatile gitsem plakam 21 diye dogum yerim diyarbakır diye potansiyel suçlumu olacaktım ?
https://www.google.com.tr/amp/s/www....-yapti-1627344
Bende evli olsam cocuklarımla ailemle demek oralara gitsem nüfusumda Batıda bir il yazınca demek bende bu şekilde olacağım öyle mi? ya da Kürtçe bilmiyorum diye bumudur yani?
Benim mesajımı alıntılıyorsan bende alıntılarım ırkclılık yapan birileri var ise burada kim belli oluyor.
Şu haberlere iyi bak, pkknın kimlik kontrolleri ve öldürülen insan.
https://www.ntv.com.tr/galeri/turkiy...0kWmy2RVfMOSaQ https://www.haberturk.com/gundem/hab...forunu-oldurdu https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...u-yapti-130303
Ayrıca şuna da bak.Yer Cizre.
Kürtçe bilmiyor diye aracını yakmışlar.
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...aktilar-132891
Irkçılık faşistlik arayan önce aynaya bakacak.Sakın bana ırkclık muhabbeti yapma misli ile karşılık veririm ve sonunda da gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalan sen olursun.