onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun güzel kardeşim. Allah şafi ismiyle şifa versin sana tez zamanda.
WhySakaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam
burak2yilmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun.
mesuthakanbkt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun Hocam Allahım tez zamanda şifalar versin inşallah
bakis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun dostum. Kafaya takma lütfen. Bir şekilde çözülür.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar

AhdeVefa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun öncelikle , o zamanın şartlarıyla şu anki şartlar aynı değil. Her geçen gün tıpta ilerleme kaydediliyor teknolojik cihazlar ve malzemeler kullanılıyor. Tek doktor üzerinden tedavine devam etmeden önce farklı birkaç doktora gidip bilgi almanda fayda vardır. Rabbim acil şifalar versin.
Bende bunu düşünüp biraz seviniyorum sonuçta en son o doktora gittiğimde 10-12 yaşlarında idim tedavisi çıkmış olabilir hem ağrılarımda olmadığı için biraz seviniyorum sonuçta hastalık kötüleşmiş olsa kendini belli ederdi diye düşünüyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

paranovastudio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam platin hayatınıza soğuk havalarda birazcık kemik sızlaması hariç bir yan etkisi olmaz genelde.

Geçmiş olsun hocam. Bahsettiğiniz gibi dayanılmayacak ağrılar olmuyorsa hastalığınız ağırlaşmamış olabilir. Güzel haberler alma ihtimalinizde var yani farklı uzman görüşlerinide almayı unutmayın
Ağrılar 3,5 ayda ufacık oluyor kendimi bildim bileli dayanılmayacak ağrım olmadı hiç ağrılarda kısa süreli idi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun